Voňavý pleťový krém - Kakaové máslo, vanilka

Voňavý pleťový krém - Kakaové máslo, vanilka

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

Hebký balzám s bambuckým (shea) a kakaovým máslem je ovoněn přírodní vanilkou, která mu propůjčuje svoji okouzlující a zároveň teplou vůni. Krém neobsahuje vodu a tím zaručuje, že je skutečně koncentrovanou péčí, která hladí a hýčká vše, čeho se dotkne - a to vše zcela bez použití jakýchkoliv konzervantů. * Typ pleti: Normální, suchá a citlivá pleť* Vůně: Sladká, hluboká vůně pravé vanilky. Spolu s použitým kakaovým máslem vytváří v krému jemnou vůni bílé čokolády, domova a dětství* Objem: 30 ml

259 Kč s DPH

Dostupnost: Skladem

Pokud hledáte krém, který bude nejen dokonale pečovat o pleť, ale také působit na všechny smysly díky svojí okouzlující vůni, jistě vás zaujme tento přírodní balzám vynikající hebkou texturou s vůní vanilky a kakaového másla.


bio 100% přírodní


bio Složení bez vody, která je nejlevnější kosmetickou surovinou. Díky tomu je koncentrovanou péčí a stačí ho použít velmi malé množství – vydrží tak velmi dlouho


bio Používání je požitek díky hodnotným surovinám jako je bambucké a kakaové máslo, kokosový, mandlový a avokádový olej. Ty bojují proti ztrátě vlhkosti, která je důležitá pro vitalitu a pružnost pleti


bio „Samo-konzervační" receptura – vyvinuta tak, aby nemusela obsahovat žádné konzervanty


bio Vhodný pro vegany – 100% rostlinné složení


bio Krém je balen v okrasném organzovém sáčku s visačkou


Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)


(Pokud vás zaujala přítomnost lihu, tak se možná ptáte, proč se v krému nachází: jestli jste někdy vyškrabávali dužinu z vanilkového lusku, víte, že je nepoddajná, mazlavá a lepkavá. To platí i pro vanilku použitou v této receptuře. Aby se krém dal touto přírodní vanilkou ovonět, je třeba ji rozpustit v lihu. Použitý líh je v biokvalitě a v krému je ho opravdu málo (tak málo, že by ho vaše kuchyňská váha ani nedokázala navážit), proto se ho nemusíte bát!)


Použití: Stačí použít skutečně malé množství. Krém nanášejte ideálně na navlhčenou pleť (např. po ošetření obličeje pleťovou vodou nebo omytí), tato aplikace zajistí dokonalé vstřebání do pokožky. Ta se v případě použití optimálního množství krému neleskne, naopak je hebká a příjemná na dotek.


Spotřebujte: do 6 měsíců od otevření


Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými – pokud by s vámi krém cestoval do teplých krajin a stal by se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu – buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující „olej").


info Kakaové máslo: Ač se nazývá „máslem", nemá s opravdovým máslem z mléka nic společného. Získává se totiž ze semen (bobů) kakaovníku, který byl znám už před tisíci lety Mayům, jež využívali jeho božské plody – ne nadarmo se kakaovník jmenuje „Theobroma", což znamená „pokrm bohů". Máslo se získává lisováním bobů, které se poté mohou ještě drtit na kakaový prášek. Středoamerické civilizace zpracovávaly kakaové boby nejen k získávání kakaového prášku jako hlavní suroviny na výrobu čokolády, ale také pro obsah másla, tvořící ceněnou ochranou pokožky v náročných klimatických podmínkách.

Nový komentář

* (Povinné)

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení